Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze wist investeren we in de maatschappij. Als Rabo-lid kun je stemmen op je favoriete clubs vanaf 5 t/m 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Klik op de afbeelding om te stemmen

Meest recente berichten

  1. De prijzen voor het zuinig rijden onder leiding van het OSC zijn als volgt : Reacties uitgeschakeld voor De prijzen voor het zuinig rijden onder leiding van het OSC zijn als volgt :
  2. Handen uit de mouwen. Reacties uitgeschakeld voor Handen uit de mouwen.
  3. Truckers baby!! Reacties uitgeschakeld voor Truckers baby!!
  4. Een nieuw geboren peeltrucker.. Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw geboren peeltrucker..
  5. Nieuw peeltruckertje geboren!! Via deze weg willen wij graag Maartje van der Heijden-Verberne & en Hein Van der Heijden feliciteren met de geboorte van hun dochter Cato .veel geluk samen. En geniet ervan… Reacties uitgeschakeld voor Nieuw peeltruckertje geboren!! Via deze weg willen wij graag Maartje van der Heijden-Verberne & en Hein Van der Heijden feliciteren met de geboorte van hun dochter Cato .veel geluk samen. En geniet ervan…
  6. Er is weer een kleine Peeltrucker geboren.. Reacties uitgeschakeld voor Er is weer een kleine Peeltrucker geboren..
  7. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar aan allen.. veel veilige kilometers.. Reacties uitgeschakeld voor Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar aan allen.. veel veilige kilometers..
  8. Uitje naar Bavaria en feestavond. Reacties uitgeschakeld voor Uitje naar Bavaria en feestavond.
  9. Een kleine trucker is geboren!! Reacties uitgeschakeld voor Een kleine trucker is geboren!!